Ik ben positief getest in het ziekenhuis en heb nu een herstelbewijs nodig. Kan het ziekenhuis mij daarbij helpen?

Indien u in de afgelopen 180 dagen positief getest bent in het Catharina Ziekenhuis, kunnen wij een herstelbewijs in de vorm van een losse QR-code voor u aanmaken. De QR-code staat in een Pdf-bestand die wij via een beveiligde e-mail aan u verstrekken. De QR-code dient als officieel herstelbewijs, maar u krijgt deze code niet te zien in de Corona Check App. Ziekenhuizen hebben geen invloed op de informatie die u te zien krijgt in de Corona Check App, deze informatie is namelijk afkomstig van de GGD. Het is voor ziekenhuizen dus ook niet mogelijk om deze informatie aan te laten passen.

Wilt u graag een los herstelbewijs (QR-code) van het ziekenhuis, bijvoorbeeld om te mogen reizen? Stuur dan een e-mail naar infectiepreventie@catharinaziekenhuis.nl met daarin de volgende gegevens:
– Voor- en achternaam
– Geboortedatum
– Telefoonnummer waarop we u terug kunnen bellen bij vragen

We bellen of mailen u dan zo snel mogelijk terug.

Heeft u vragen over informatie in de Corona Check App? Kijk dan op www.coronacheck.nl of neem contact op met de helpdesk van de Corona Check App via 0800-1421 (bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur).