Archief van: Informatie over uw bezoek aan het ziekenhuis

Is het bezoekersrestaurant en/of de Espressobar open?

Het bezoekersrestaurant is van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 20.00 uur geopend. Op zaterdag en zondag is het bezoekersrestaurant tussen 12.00 en 20.00 uur geopend.

De espressobar is van maandag tot en met zaterdag geopend van 06.30 uur tot 20.30 uur. Op zondag is de espressobar geopend van 08.30 uur tot 20.30 uur. Betalen kan met pin en contant.

Ik heb (luchtweg)klachten, mag ik naar het ziekenhuis komen?

Heeft u klachten die wijzen op corona (hoesten, neusverkouden, keelpijn, koorts, kortademigheid, verlies van reuk en/of smaak) en heeft u een afspraak in het ziekenhuis? Neem dan contact op met de afdeling of polikliniek waar u de afspraak heeft. Wij kijken samen met u of uw afspraak verzet moet worden of mogelijk omgezet kan worden naar een videoconsult of telefonische afspraak.

Als ondanks uw klachten een afspraak voor u nodig is, pak dan een medisch mondkapje type II-R als u het ziekenhuis binnenkomt en desinfecteer uw handen met handalcohol. Dit mondkapje houdt u op gedurende het bezoek aan het ziekenhuis.

Als u klachten heeft en geen afspraak maar bijvoorbeeld op bezoek wilt komen, kom dan niet naar het ziekenhuis. Zo beschermen we elkaar tegen het virus.